vrijdag 13 september 2013

Cadeau envellop
binnenkant
Het is een leuke kaart om geld of een cadeaubon in te doen.

donderdag 12 september 2013

Dansende knopen tekening

Keltisch tekenen blijft leuk en inspirerend. Deze tekening is wel heel wat vrolijker dan de vorige.

dinsdag 10 september 2013

Een zendala

Nadat ik de tekening gemaakt had heb ik er een foto van gemaakt en deze bewerkt  met Picsart. Het resultaat is wel grappig vind ik.
En dit is het originele plaatje.

zondag 8 september 2013

De kubus is verslavend..


 Met de basis kubus kun je alle kanten op, beplakken met mooi papier , maar ook bestempelen. Het ligt er ook een beetje aan welk papier je gebruikt  als basis . Deze groene is van kartonachtig papier gemaakt en de andere van aquarel papier.

Kubus maken (pop-up)

Zo ziet hij er ongeveer uit als hij klaar is!

Natuurlijk kun je zelf allerlei variaties toepassen. Zie het gewoon als een basis. Hier volgt de beschrijving stap voor stap. Eerst het patroon overbrengen op je eigen papier( moet wel stevig zijn, minimaal 200 grams papier). Dan patroon uitknippen en rillen
overnemen
alle lijnen rillen
vouwen, let op de middelste bergvouw!


Beide patronen aan elkaar plakken. De bergvouw lijmen en voorzien van gaatje. Dan naar het gaatje inknippen ( anders kan het elastiek er niet door). Plak er voor de zekerheid nog een papiertje overheen , zodat hij niet los kan schieten.
elastiekje bevestigen
kubus sluiten
onderkant sluiten
helemaal klaar
Zo druk je hem weer in elkaar.
Het laatste stukje dichtplakken is wel lastig, maar het resultaat mag er zijn! Nu kun je hem naar eigen smaak versieren met scrappapier of stansjes of stempels, lintje, labels alles kan. Je vind ook nog een voorbeeld op www.zoetpapier.blogspot.com